Studio Speld

Studio Speld

Dit zijn volgens ons de 5 beste boeken van 2022, ook omdat we er niet meer geschreven hebben

2022 zit er alweer bijna op: hoog tijd om het literaire jaar door te nemen. Wij bespreken de 5 beste boeken van 2022 – ook omdat we er niet meer geschreven hebben.

5. Anjet Daanje – Het lied van ooievaar en dromedaris
Alleen die titel! Hebben we gelezen.

4. Roxane van Iperen – Eigen welzijn eerst
Heerlijk leesvoer voor als je naast het lezen van complottheorieën van vage wellnessmoeders nog tijd over hebt voor een goed boek. Van Iperen veegt in heldere stijl de vloer aan. Met wie doet er eigenlijk niet eens toe.

3. De Speld Sport: Winnende WK-gids
Beste WK-gids ooit, volgens Gianni Infantino, en gemaakt onder uitmuntende arbeidsomstandigheden. De gids besteedt ruimschoots aandacht aan de keerzijden van dit WK-voetbal, zoals de selectie van Wales.

2.  De Speld: 150 jaar De Speld: Deel 1
Deel 1 van de serie “150 jaar De Speld” en ook meteen de beste. In rap tempo word je door de Speld-redactie meegenomen langs honderden artikelen waarvan jij alleen nog maar de kop had gelezen. “Ook te bestellen in de webshop”, aldus een lovende recensent.

1. De Speld: 2022: Een Ander Jaar
Misschien wel hét Jaaroverzicht van De Speld, waarin wordt teruggeblikt op de zin en onzin van dickpics, het sobere afscheid van Queen Elizabeth en het succes van de voedselbank. “Een boek waar je het warm van krijgt”, aldus het Intergovernmental Panel on Climate Change.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

2023 zal een overvloed aan “Oversterfte” kennen die riekt naar massamoord waarbij de Cabal een genocideoorlog zal voeren om het volk uit te roeien.

https://www.frontnieuws.com/2023-zal-een-overvloed-aan-oversterfte-kennen-die-riekt-naar-massamoord-waarbij-de-cabal-een-genocideoorlog-zal-voeren-om-het-volk-uit-te-roeien/

dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers

Reageer
gravatar

https://www.frontnieuws.com/schokkende-nieuwe-studie-onthult-dat-covid-19-prikken-eigenlijk-massaontvolkingswapens-zijn/

Fatsoenlijke en gezagsgetrouwe mensen zijn volledig gehersenspoeld tot het punt van psychose. Ze zijn niet bereid of in staat hun eigen opvattingen in twijfel te trekken. En dat is jammer, want er is zoveel bewijs dat het mainstream standpunt volledig tegenspreekt.

dr. Marina
@mmeeuw
“Mysterieuze Twitterdokter” (NRC) /Rotterdammer/ Psycholoog / Stadsfotograaf / Media-pedagoog / Alma Maters
425 Volgend
21,4K Volgers