Rob Dammers / Flickr

Rob Dammers / Flickr

Vrouw met huidhonger neemt gewoon de trein

‘Eindelijk weer menselijk contact’

Door het uitblijven van leuke dates of Tinder-matches heeft Lotte (21) al een tijd geen fysiek contact gehad. Maar gelukkig kan ze tegenwoordig gewoon in de trein terecht. “Vooral als ik dan mag staan, dan weet ik zeker dat het met die huidhonger wel goedkomt.”

Vooral in de spits vindt Lotte het plezierig om met het OV te gaan. “Het begint al op de volle roltrap. Dan staan mensen nét te dicht op me, beetje dringen om als eerst boven te komen. Daarna bij het instappen al die ellebogen en knietjes om als eerst de trein in te komen. Nou, na zo’n ritje kan ik er weer helemaal tegenaan”, zegt Lotte voldaan. “Ik wist al wel dat dating-apps niks voor mij waren, maar sinds ik met de trein reis weet ik zeker dat ik Tinder van m’n telefoon kan gooien. Tinder Gold is bijna even duur als een kaartje Amsterdam-Utrecht in de spits. Nou, dan weet ik het wel.”

Lotte glundert. “Ik wist wel dat het OV me van a naar b zou brengen, maar niet dat het me ook nog zoveel andere benefits zou geven. Travelling with benefits, noem ik reizen met de trein tegenwoordig ook wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *