Shutterstock / Trzykropy

Shutterstock / Trzykropy

Lief: huisbazen introduceren 13e huurmaand

Vanwege de hoge inflatie introduceren veel verhuurders een 13e huurmaand. In de praktijk houdt dit in dat huurders in december twee keer zoveel huur betalen. Ook vragen veel verhuurders een kerstbonus. Huurders moeten in dat geval eenmalig een set gourmetpannetjes of een cadeaubon aan hun huisbaas geven.

“Ze hebben dit jaar goed gehuurd dus dan is een 13e maand huur niet meer dan redelijk”, vertelt een verhuurder uit Tilburg. “Het is fijn als huurders even wat extra’s doen voor de feestdagen. En dan verwacht ik wel wat originelers dan een doos met kersen op sap, soepstengels en ragout. Dat wordt zeer gewaardeerd.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dr. Marina, ze heeft wel gelijk dat de overgrote meerderheid van Nederland klotelui zijn. En debielen.
Misschien kan ze eens bij de VARA komen slijmen.

Tweets, zelfs Derk Sauer zit ertussen. Enz.
Derksauer
@derksauer
Founder The Moscow Times.
Russia
Lid sinds oktober 2010
470 Volgend
96,7K Volgers
Tweets van Derksauer
@derksauer

22 u
Van de trap gevallen.
Citeer Tweet
Visegrád 24
@visegrad24

18 dec.
The Russian oligarch and former owner of one of Russia’s biggest developer groups (Don-Stroi ), Dmitriy Zelenov, has died in France after falling down a flight of stairs.
Ook:
In mijn toespraak over het slavernijverleden heb ik net namens de regering excuses aangeboden voor het handelen van de Nederlandse Staat. Lees hier mijn volledige toespraak terug
Kleffe hap.

Het is payback time.

https://www.frontnieuws.com/boontje-komt-om-zijn-loontje-of-spuug-niet-in-de-put/

Reageer
gravatar

Rotter dam.

Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien. #VanHaga haalt zijn waarheid over #covid19nl bij deze dubieuze site.

Dr. Marina