Pro Shots / SIPA USA

Pro Shots / SIPA USA

Doe de WK-test: is hij lekker of heeft hij gewoon net gescoord?

Je kent het wel: je bent voetbal aan het kijken, er wordt gescoord en ineens denk je: ‘jeetje wat een geile gast, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten.’ De existentiële vraag bekruipt je: is hij echt lekker of heeft hij gewoon net gescoord?

Om je hierbij te helpen hebben wij een behulpzame checklist:

1. Vraag jezelf af: zou ik me een tweede keer omdraaien als hij niet in een strak oranje broekje op het WK een bal langs de keeper weet te passen?

2. Wees eerlijk: als deze jongen een doelpunt zou scoren in de zesde klasse van FC Meppel, met alleen zijn applaudisseerde ouders langs de lijn, voel je dan nog steeds de hots voor hem?

3. Zou deze persoon ook nog lekker zijn in een Hema-regenpak, of moet hij het hebben van zijn nauwsluitende t-shirt, getatoeëerde armen en gespierde benen die in slowmo zes keer achter elkaar op je beeldscherm voorbijkomen?

4. Heeft deze persoon mooie lippen, ogen en een goede kaaklijn, of vooral een paar miljoen extra op z’n rekening nu zijn voet als laatste de bal raakte in een vol WK-stadion?

Is je antwoord op één van deze vragen of allemaal nee? Gefeliciteerd! Je bent hartstikke hypocriet. Maar dat mag de pret niet drukken: OP NAAR DE FINALE!!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *