Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Bol.com webcare-medewerker barst in huilen uit bij het schrijven van vrolijke inhaker

Een webcare-medewerker van bol.com is zojuist in huilen uitgebarsten bij het schrijven van een vrolijke inhaker. “Hartstikke leuk om met kerst met een paar omaatjes wat kerstomaatjes te kweken inderdaad”, antwoordde de servicemedewerker op een reactie op een Tweet over kerstomaatjes die de medewerker eerder zelf al had gepost.

“Ik kan dit niet meer”, snikt de webcaremedewerker in zijn headset. “Heeft iemand hier straks zijn baan nog wel? Wat voor zin heeft dit in godsnaam? En dan alles op die toon, ik kán dit niet meer.”

Collega’s proberen de medewerker te troosten, maar helemaal van harte gaat het niet. “Als het huilen je nader staat dan het lachen, probeer dan het huilen te laten en alleen maar te lachen ^LL”, probeert een collega het via de Slack. Het helpt niet echt.

“4,3 miljard euro aan verkoop in 2020, en dan moeten er nu alsnog gedwongen 100 banen uit, bovenop de 200 die toch al verdwijnen, wat de fuck is dit?”, snikt de webcaremedewerker verder. “Fuck deze shit”, zegt hij, terwijl hij een gifje post van een man die zijn zonnebril op komische wijze af zet.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën

Afrikaanse staten speelden een sleutelrol in de slavenhandel, en slavernij was een gangbare praktijk onder Afrikanen ten zuiden van de Sahara vóór de betrokkenheid van de Arabieren, Berbers en Europeanen. Er waren drie soorten: zij die slaaf waren door verovering, zij die slaaf waren door onbetaalde schulden, of zij die door hun ouders als slaaf waren gegeven aan stamhoofden. De stamhoofden ruilden hun slaven tegen Arabische, Berberse, Ottomaanse of Europese kopers voor rum, specerijen, stoffen of andere goederen.[48] Het verkopen van gevangenen of oorlogsgevangenen was in die tijd gebruikelijk onder Afrikanen, Turken, Berbers en Arabieren.

https://www.frontnieuws.com/waarom-landen-instorten-exorbitante-schulden-problemen-in-de-energiesector-corrupte-politieke-systemen-elites-met-waanideeen/

Reageer