Shutterstock / Lordn

Shutterstock / Lordn

Man die jouw grapje nèt iets anders herhaalt krijgt lachers op de hand

Een man die tijdens het diner jouw grapje nèt iets anders herhaalt krijgt de lachers op zijn hand. Dat merk je op terwijl je aan je toetje begint. “Het leuke is dat jouw grap zonder de mijne niet had bestaan”, probeer je tijdens een hap bavarois te zeggen, “maar dat mensen niet om mijn grap lachen, en dus wel om de jouwe.” Omdat die opmerking de sfeer verpest en de mensen een beetje vreemd kijken en zwijgen zwijg jij ook.

“Is eigenlijk wel grappig dat ik jouw grap opnieuw vertelde en dat iedereen plat ging!“, zegt de man tegenover je aan tafel luid. Iedereen begint te hinniken van het lachen. “Haha, ja, eigenlijk fucking vernederend als je erover nadenkt!“, zegt je vriendin, die naast je zit. “We hadden om jouw opmerking kunnen lachen, maar dat gebeurde om een of andere reden niet!” Je beste vriend begint op zijn dij te kletsen. “Waar zou dat nou aan liggen, hahaha. Iemand nog wijn?” De man tegenover je roept luidkeels dat ’ie er zo nog wel een lust.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *