Shutterstock / Cast of Thousands

Shutterstock / Cast of Thousands

Esmee (26) wil dat de politie een NL-Alert eruit stuurt voor haar ‘vermiste’ telefoon én sleutels

Paniek bij de 26-jarige Esmee uit Amsterdam: ze kan haar telefoon én sleutels nergens vinden. En dat nét voordat ze de deur uit wil gaan met haar vriendinnen naar een feestje. Ze eist nu dat de politie zo snel mogelijk een NL-Alert eruit stuurt voor haar vermiste spullen.

“Naja kwijtgeraakt, gestolen waarschijnlijk!” zegt Esmee boos, wanhopig en paniekerig tegelijkertijd tegen de politie. “Waarom doen jullie nooit iets? Jullie kunnen toch even een NL-Alert eruit sturen? Wie weet waar mijn spullen nu zijn. Waarschijnlijk al onderweg richting het Oostblok.”

De politie heeft geen zin om er tegenin te gaan en besluit maar even iets eruit te sturen: ‘NL-Alert 04-12-2022 00:50 Esmee is haar telefoon en sleutels alwéér kwijt. Omgeving Amsterdam-Oost. Gaat om een Rose Gold iPhone en een sleutelbos met Mickey Mouse-hanger. Kans groot inmiddels gevonden is, maar let allen even op. Dank.’

“Esmeeeeeee, kijk even wat je in je hand hebt”, roepen haar vriendinnen in koor.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *