Fizkes / Shutterstock

Fizkes / Shutterstock

Balen: huisarts aan wie Laura over haar extreem jeukende rode schilferige vlekken moet vertellen blijkt knappe jonge gast

Laura (31) heeft na lang uitstellen de moed verzameld om een afspraak bij de huisarts te maken voor haar extreem jeukende rode schilferige vlekken. Een vervangende huisarts is het deze keer. Prima, denkt Laura. Tot ze binnen wordt geroepen. Shit, het blijkt een superknappe jonge gast van haar leeftijd.

Zo gênant! Hij heeft schitterende ogen, een perfecte kaaklijn en als hij glimlacht verschijnen er bescheiden kuiltjes om zijn mondhoeken. Komt Laura aan met haar jeukende rode schilferige vlekken. Waarom kan ze niet gewoon geholpen worden door een dokter die niet haar type is?

Als de huisarts met zijn prachtige ogen haar vraagt wat eraan scheelt, schiet Laura in de paniek. Ze vlucht de spreekkamer uit terwijl ze weer haar armen open krabt en de dokter naschreeuwt: “Oh nee, het gaat eigenlijk wel weer, AU AU AU!”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een dokter waar en wanneer je wil: App de Dokter. Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *