Twitter / wesleylightyear

Twitter / wesleylightyear

Politie Staphorst zet signalement uit: het gaat om 15 zwarte mannen

Na de geweldplegingen tegen demonstranten in Staphorst afgelopen weekend zijn nog geen aanhoudingen verricht. Wél heeft de politie een signalement uitgezet: “Wie er precies achter onlusten en gewelddadigheden kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, maar het gaat in ieder geval om vijftien zwarte mannen”, laat een woordvoerder weten. “We blijven alert.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij willen deze heren bedanken voor het handhaven van de openbare orde te Staphorst. Door de dappere inzet van deze medebewoners is de intocht zonder enige hinder van demonstraties verlopen, daar ze buiten het dorp plaatsvonden.

Bedankt!

Reageer