Shutterstock / Drazen Zigic

Shutterstock / Drazen Zigic

Balen: Soraya’s figuur is dit seizoen al vier keer uit de mode gegaan

Slecht nieuws voor de 26-jarige Soraya. Terwijl ze vorige week nog tevreden was over haar brede heupen en volle borsten die haar zandloperfiguur kenmerken, ziet ze vandaag dat ‘heroin chic’ weer opkomt. “Ik heb mijn bil- en borstimplantaten er gelijk uit gehaald. Ik bewaar ze nu in een in een speciaal bakje naast m’n bed voor het geval dat ze er volgende week weer in moeten.”

“Naast dat het niet zo goed is voor mijn zelfbeeld, is het ook niet bepaald praktisch”, zegt Soraya. "Alle broeken in mijn kast zijn hoog en wijd, maar nu moet ik dus weer low rise jeans in gaan slaan. En dat betekent natuurlijk ook weer een abonnementje sportschool en maandenlang groene sap."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wees jezelf, en laat je niet beinvloeden door anderen, maar ja dat is helaas voor mensen zonder gezond verstand en een eigen mening tegen dovemansoren gezegd

Reageer