NOS

NOS

VVD-fractie ziet na toelichting Rutte in dat asielzoekers gaaf zijn

De gehele VVD-fractie is vandaag op andere gedachten gebracht over asielzoekers, doordat premier Mark Rutte een toelichting gaf tijdens de fractievergadering. “Asielzoekers zijn juist ontzettend gaaf!” zegt Kamerlid Ruben Brekelmans nu. “Mijn weergave van de instroom van asielzoekers was te zeer door emoties gestuurd en te weinig door de feiten, zie ik nu in. I love asielzoekers”, aldus de zenuwachtig lachende asielwoordvoerder.

“Man man man, wat zat ik er gruwelijk naast laatst met dat verhaal over die statushouders in Utrecht”, zegt ook een hevig zwetende Thierry Aartsen. “Dat hele filmpje had ik beter niet op kunnen nemen, want asielzoekers zijn niet alleen mijn vrienden, maar die van alle Nederlanders. Natuurlijk is er het een en ander aan te merken op hoe we met asielzoekers omgaan, maar over de gehele linie zeg ik: echt gaaf!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tweede Kamerleden reageren woensdag kritisch op de plannen van minister Robbert Dijkgraaf (Onderwijs) om eerstejaars mbo-studenten een stageplek toe te wijzen als ze dat willen. Toewijzen in plaats van solliciteren moet voorkomen dat studenten gediscrimineerd worden.

DWANGstagiaires in je bedrijf en DWANGvvdérs in je dorp.

het nieuwe Nederland.
wen er maar aan, groetjes

D(wang) 66 en VV D(wang)

Reageer