Wikimedia Commons

Wikimedia Commons

NS wil best ruimte maken in de trein voor mensen met een beperking, maar helaas is deze ruimte al gereserveerd voor rijken

Mensen met een beperking kunnen door de volle treinen en mindere hulp op stations vanwege personeelstekort steeds moeilijker met de trein reizen. De NS laat weten best ruimte voor hen te willen maken, maar ‘deze ruimte helaas al is gereserveerd voor rijken’.

“Er is inderdaad nog sprake van plekjes over in bepaalde coupes in de trein, maar helaas moeten we deze vrij houden voor mogelijke rijken die met ons willen meereizen”, zegt een woordvoerder van de NS. “Dit is helaas ooit al zo afgesproken en vastgelegd. We kunnen dit niet meer even snel wijzigen al deze mensen rekenen op een 4-zits wanneer zij een dag per week naar kantoor moeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik moet de honneurs waarnemen voor de chefhoofdconducteur die geen toegang heeft op dit gebarricadeerde bericht, dat nota bene over zijn werkgever handelt.

“De woordvoerder van vandaag lult als geen ander uit zijn nek. Mijn conducteurs kunnen bij grote drukte niemand controleren, ook niet in de eerste klasse. Dus Timon en Tom zullen wel begrijpen wat daarvan het gevolg is.”

Dit is NIET mijn mening.

Reageer