Shutterstock / Dusan Petkovic

Shutterstock / Dusan Petkovic

Lezersvraag: Hoe vertel ik mijn vriend dat ik niet weet waar de eikel zit?

Help! Mijn vriend en ik hebben nu twee maanden een relatie. We vinden elkaar super leuk en zijn dol op elkaar, maar ik loop er steeds vaker tegenaan dat ik niet weet waar de eikel zit. Hoe vertel ik dit aan hem?

Het heeft inmiddels ook grote impact op mijn onzekerheid tijdens de seks, wat erg vervelend is. Want ik ben bang dat ik hem niet kan bevredigen door alleen maar op zijn balzak te drukken. Nu heeft het een punt bereikt dat ik meer zucht en kreun uit twijfel over waar ik mee bezig ben, dan dat ik echt geniet. Met mijn vriendinnen erover praten durf ik niet, want dat vind ik te gênant. Dan zul je zien dat ik de enige loser ben die niet weet waar de eikel zit. Wat moet ik doen? Ik wil het mijn vriend wel vertellen, maar hoe pak ik dat aan?

Groet, Roos


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Roos,

– Een gewone eikel hangt aan een eikenboom. Hier is wat nuttige informatie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eikel_(vrucht)

Maar ik neem aan dat jij een ander soort eikel bedoelt:
– De eikel die onder andere aan de jongeheer van elke Amsterdamse eikel en andere mannen vastzit

Die eikel ligt meestal verborgen in de slappe huid van de mannelijk penis. (De penis is het malle geval onderaan de buik bij een man.) Het is daarom duidelijk waarom jij de eikel niet kan vinden.
Als je de penis van jouw vriend masseert, merk je dat ding flink groeit en dat de eikel dan tevoorschijn komt.
Nuttige informatie: redtube.com

Veel liefs van Lieve Rita

Reageer