Pro Shots / Gepa

Pro Shots / Gepa

Kan Feyenoord het geweldige boetejaar 21/22 dit jaar evenaren?

Het gaat de goede kant op voor Feyenoord, de club hengelt boete na boete binnen en ook gisteren is er weer een geweldige stap gezet naar een nieuwe overtuigende financiële berisping. De vraag die heel Rotterdam bezighoudt is: kan Feyenoord het geweldige boetejaar 2021/2022 evenaren?

“Zeg nooit nooit”, zegt een onherkenbare Feyenoord-fan met een fakkel in zijn hand. “Als we deze lijn doortrekken en alles zit mee, dan kunnen er hele gekke dingen gebeuren.”

NOS-analist Pierre van Hooijdonk ziet dat de teller flink oploopt, maar heeft er toch een hard hoofd in dat Feyenoord dit jaar nog dieper in de buidel gaat tasten dan vorig jaar. “Vorig jaar was echt uitzonderlijk. De club heeft toen ruim vier ton bij elkaar geknokt. Dat zie ik eerlijk gezegd niet zomaar nog eens gebeuren. Zeker niet als ze uitgeschakeld worden in de poulefase, dan loop je gewoon een hoop boetes mis.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *