Shutterstock / NOS

Shutterstock / NOS

Elon Musk helpt mensheid inderdaad en verwijdert Twitter van het internet

Elon Musk had bij het aankopen van Twitter aangekondigd ‘de mensheid te willen helpen’, en dat heeft hij nu inderdaad gedaan: hij heeft Twitter totaal van het internet verwijdert. “Opgedonderd met die kut-app”, voegde Musk eraan toe. “Het kost enorm veel tijd en het brengt het allerslechtste in mensen naar boven. Het is even balen voor iedereen met meer dan 10.000 volgers en geen leven, maar geloof mij: dit is het beste voor iedereen.”

Op de straten en pleinen zijn nu schoorvoetend mensen te zien die opeens weer naar boven kijken, weg van hun telefoons. “We werken in de media, wat is er gebeurd?“, vragen ze. “Waar zijn wij?” Jullie zijn vrij, zeggen de mensen tegen deze herboren wezens.

Bedankt Elon Musk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Welnee, hij ziet in Twitter een fantastische mogelijkheid om de mensheid Tesla’s aan te smeren, zodat hij nog rijker wordt dan hij al is. Dat heeft Elon weer eens goed gezien.

Reageer