wavebreakmedia / Shutterstock

wavebreakmedia / Shutterstock

Joep (25) laat de hele maand november zijn bruine melksnor staan

De 25-jarige Joep uit Arnhem is van plan de hele maand november zijn bruine melksnor te laten staan. Aangezien hij dit nog nooit eerder heeft gedaan, is het even afwachten hoe het hem precies zal staan. “We gaan het zien, maar het is vooral voor een goed doel natuurlijk.”

“Awareness creëren hè, daar doe je het uiteindelijk voor”, aldus Joep. “Stukje bewustwording bij de medemens. Want heel Nederland mag best even stilstaan bij het feit dat er nu ook plant based Chocomel is, niet alleen de chocomelkelite.” Terwijl Joep zijn betoog doet beginnen de eerste contouren van zijn bruine melksnor al zichtbaar te worden.

We sluiten niet uit dat hij over een week met een prachtig bruin plakkaat op zijn bovenlip de aandacht trekt van iedere voorbijganger. “Het is een gespreksopener”, aldus Joep. “Zolang we erover blijven praten met elkaar, en niemand opeens mijn snor begint te likken, dan zetten we een hele grote stap in de juiste richting samen.”

Chocomel Plant-based is net zo lekker als Chocomel Original. De enige èchte is er nu ook plantaardig.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *