YouTube / Forum voor Democratie

YouTube / Forum voor Democratie

FvD van plan om op dieptepunt te stoppen: ‘Gaat nog wel even duren’

Na een nieuw triest dieptepunt in de geschiedenis van Forum voor Democratie heeft de partij aangekondigd van ophouden nog niets te willen weten. “We zijn van plan om op ons dieptepunt te stoppen”, liet Gideon van Meijeren weten.

Volgens politiek analisten kan het dus nog wel even duren voor we van de fratsen van FvD af zijn. “Gezien het tempo waarin deze partij van het ene trieste dieptepunt naar het volgende trieste dieptepunt hobbelt, is het einde nog lang niet in zicht”, constateert Kees Boonman.

Volgens Boonman moeten we niet raar op staan kijken als de partij nog een stuk of achthonderd ongekend lage streken levert. “Het punt is: je moet nooit denken dat ze niet nog lager kunnen. Als de partij een ding heeft bewezen, dan is het wel dat het altijd sneuer kan. We weten gewoon echt niet waar dit kan en gaat eindigen. De oprichting van de partij was al een extreem dieptepunt, en kijk waar we inmiddels staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze bevinden zich in de deep state van telkens lager zinken, vrij vertaald in het Nederlands: Diep steeds, of: Steeds dieper

gravatar

pakt voor de zekerheid even de Dikke van Dale erbij

Je hebt gezocht op het woord: journalist.
jour·na·list (de; m/v/x; meervoud: journalisten)

1 redacteur die werkt voor pers of omroep; = verslaggever
2 dom blond wijf dat liegt
3 hypocriete volksverrader (NL)

Reageer
gravatar

Bij ‘vermoorde onschuld’ staat in de Dikke van Dale zeker: FvD?
Ophef creëren, en janken + vingerwijzen als daar reactie op komt. Zwak!

gravatar

Gideon, jouw meester zegt tegen zijn kleuterklasje, dat jij en zijn andere gewetenloze kleuters zullen zegevieren over voorzichtige lieden die afgunstig zijn over wat wij zullen bereiken.

Ik geloof er geen sodemieter van.