Pro Shots / Niels Boersema

Pro Shots / Niels Boersema

KNVB: ‘Als iedereen zichzelf mag zijn, mogen wij ook bange wezels zijn’

De KNVB begrijpt weinig van de kritiek op het schrappen van de nieuwe OneLove-actie in het betaald voetbal. Directeur Marianne van Leeuwen wijst erop dat het idee van OneLove nu juist is dat iedereen zichzelf mag zijn. “Dat geldt dus ook voor ons. Wij zijn bange wezels en daar is niets mis mee.”

Van Leeuwen hoopt dat de identiteit van de KNVB door mensen geaccepteerd en gerespecteerd wordt. “Het is niet makkelijk om ervoor uit te komen dat je een stel lafaards bent, dat je vanwege wat gedoe je eigen principes overboord kiepert. Het zou veel voor ons betekenen als de voetbalwereld haar steunt uitspreekt.”

De Winnende WK-gids van De Speld Sport ligt nu in de winkels. Bestel hem hier in onze webshop voor maar €15,00!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij zijn nog steeds enigszins teleurgesteld dat de Feyenoord die LUL niet gewoon geroyeerd heeft. Die KLOOTZAK (die z’n kinderen slaat) hoort onze idealen te verkondigen en anders is het gewoon einde carrière. Cancelen die gast.

Reageer
gravatar

Teleurgesteld dat mensen wakker worden en deze woke zooi niet meer pikken? Is nog maar het begin 🤣🤣