Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Hoofdprijs Vriendenloterij: levenslange vriendschap met toffe gozer Joep

'Ook vriendschap met wat suffere mensen als kleine prijsjes te winnen'

Deelnemers van de Vriendenloterij kunnen deze maand een fantastische prijs winnen: een levenslange vriendschap met Joep. Op de website van de Vriendenloterij valt te lezen dat Utrechter Joep (31) een spontane, ondernemende, sportieve gozer is, waarmee je zowel de diepte in kunt tijdens een wandeling, als gewoon lekker lachen met een biertje op het terras.

De aantrekkelijke hoofdprijs is voor veel mensen een reden om snel nog een lot te kopen. “Normaal doe ik niet mee met die onzin”, vertelt Henk (58), “maar deze prijs is te leuk om te laten liggen. Ik heb drie loten gekocht.”

Henk heeft al duidelijk voor ogen wat hij gaat doen, mocht hij winnen: “Ja joh, ik heb al zó vaak gefantaseerd over een écht goede vriend… Dat zou een jongensdroom zijn die uitkomt. Ik ga eerst een potje met hem squashen, daarna gaan we kijken of er een nieuwe Marvel-film draait in de bios. Meestal is dat wel zo. En dan samen op het terras naar de vrouwen kijken. Al zal hij waarschijnlijk wel een andere smaak hebben dan ik. Is hij wel hetero eigenlijk?

”Naast hoofdprijs Joep zijn er ook tal van andere, kleinere prijzen te winnen. Zoals vriendschappen van een jaar. Of wat suffere mensen als vage kennis, zoals accountant Inge (63) die je graag haar postzegels laat zien en Roy die elke week wil afspreken om het over Roda JC te hebben.

Winnaars van de hoofdprijs krijgen strikte begeleiding van de Vriendenloterij om te voorkomen dat je je nieuwe vriend er in één keer doorheen jast.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier is wat je gaat doen:

– Je bestelt een vegan HOY rookworst
– Noem Baal van Indianfeelings en krijg korting!
– Bel de NUPI en geef aan dat je dit hebt gedaan

En dat is alles.

Laat het vervolgens aan mij weten, en dan mag je er even lekker van bijkomen met een welverdiend glaasje Bestnat!

gravatar

@breppo

Je moet toch wat als je in Charleroi woont hê? In tegenstelling tot jullie daar in Vlaanderen hebben wij het hier in Wallonië niet zo breed, dus alle beetjes helpen.

PS. Fly Air Belgium!