NBC

NBC

Wat te doen bij een kantoorbrand? We vroegen het Michael Scott

Voor brand op kantoor zijn er officiële protocollen en de sporadische brandoefening. Maar wat als de pleuris, en daarmee de brand, daadwerkelijk uitbreekt? Als manager of werknemer is het een hele uitdaging de rust te bewaren in zo’n situatie. Hoe doe je dat? Soms leer je het meest door de daadwerkelijke leidersfiguren aan het werk te zien. Denk bijvoorbeeld aan managende grootheden als Sir Alex Ferguson, Tim Cook en Michael Scott.

“Kinderen en vrouwen eerst zeg ik altijd. Maar aangezien hier geen kinderen werken en vrouwen gelijk behandeld willen worden kun je ook gewoon vrouwen als laatst doen.’’

De grootheid uit Scranton aan het werk zien, het kan weer. The Office is namelijk terug bij Comedy Central! Vanaf 17 oktober is The Office iedere maandag t/m vrijdag vanaf 19:30 uur te zien. Tune in op Comedy Central.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *