Shutterstock / Ground Picture

Shutterstock / Ground Picture

Johan stelt op eerste date voor om de energierekening te splitten

Ben jij op een eerste date van de oude stempel of een voorstander van de moderne tijdsgeest? Voor Johan uit Gestel gaat die eerste vlieger namelijk niet op. Hij stelt op iedere eerste date namelijk voor om de energierekening te splitten.

“Je ziet heel vaak dat mensen daar ongemakkelijk over doen ofzo”, aldus Johan. “Ik heb dat zelf totaal niet. Als je beiden een leuke avond hebt gehad, dan is het toch niet gek om die Eneco-rekening ook onder jouw snufferd te duwen toch?” Johan geeft daarbij wel toe dat hij ondanks zijn moderne gedachtegang nog regelmatig gefronste wenkbrauwen als reactie krijgt.

“Da’s ook prima. Die oubollige lui zijn kenbaar nog niet zover. Maar een tweede date hoeven ze dan ook niet te verwachten”, sluit de Brabander af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *