Shutterstock / Andrey Solovev

Shutterstock / Andrey Solovev

Volwassen man doodbetutteld

Er is vanochtend een volwassen man doodbetutteld. Dat meldt een woordvoerder van de politie. De betutteling vond plaats op klaarlichte dag. “Over de toedracht van de betutteling is maar weinig duidelijk”, zegt de woordvoerder. “Ook over het motief tasten we nog in het duister, maar een ding weten we wel zeker: het slachtoffer liet zich helaas ongelofelijk kennen.”

Omstanders zeggen dat de man na de fatale betutteling neerzeeg. “Ik hoorde hem nog roepen: ‘je mag ook helemaal niks meer!’“, zegt een vrouw die toevallig net langsliep.

De politie houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om een afrekening in het betuttelcircuit. Een woordvoerder roept eventuele verdere ooggetuigen op om zich te melden met tips over dit brute incident.

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *