Studio Speld / Shutterstock / Kirk Fisher

Studio Speld / Shutterstock / Kirk Fisher

Man met Fatbike houdt minstens kwartier extra per dag over om op TikTok te scrollen

Een man die op zijn Fatbike naar werk gaat houdt per dag minstens een kwartier extra over om op zijn smartphone te kijken. Dat blijkt uit onderzoek naar zijn leven. “’s Ochtends kan ik zeven minuten later weg, en ik ben zeven minuten eerder thuis”, zegt de man. “Dat betekent nog meer tijd om TikToks te kijken. Ik vind mijn werk niet heel leuk.”

De TikToks en Instagram-reels die de man bekijkt voegen voor hem veel waarde toe. “Ik krijg veel fitness-tips en vibes mee. Precies wat ik leuk vind.”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tante Sonja, nou en…?
Ik vind De Speld leuk en spannend of u het nou leuk vindt of niet! Mijn papa zou De Speld ook lezen, zegt ie, als hij maar daarvoor de tijd heeft.