Shutterstock

Shutterstock

Mental coach van Sanne woont helaas 3 kilometer buiten haar comfortzone

De 31-jarige Sanne worstelt al een tijd met haar mentale gezondheid, maar helaas woont haar mental coach zeker drie kilometer buiten haar comfortzone. Hierdoor wordt het nagenoeg onmogelijk voor Sanne om enige vorm van hulp te krijgen. De zoektocht naar mental coaches binnen haar comfortzone hebben tot nu toe nog niets opgeleverd.

“Ik ben heel erg afhankelijk van een mental coach in de buurt van mijn comfortzone. Heel veel verder of net erbuiten is eigenlijk al niet te doen voor mij”, zegt Sanne.

Op de vraag of het ook optie zou zijn om de mental coach bij haar langs te laten komen, antwoordt Sanne ontkennend. “Ik ga niet zo goed op mensen in mijn aura.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een mental coach waar en wanneer je wil: App de Coach; Nog geen klant? Probeer de app nu 3 maanden uit. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn in Nederland honderdduizenden mensen, vooral vrouwen (mensen die fijn vinden dat ze een vagina hebben of er een zouden willen hebben – Red.) die menen geestelijke ondersteuning (mental coaching – Red.) te kunnen geven. Er is er dus altijd wel een in de buurt, die zonder drempels is te bereiken.

Reageer