Shutterstock / Rawpixel.com

Shutterstock / Rawpixel.com

Na Summer of Love nu tijd voor Orgy Autumn

Nu de Summer of Love afgelopen is, is het eindelijk zo ver: Orgy Autumn is hier. Kayleigh, Timon, Sanne, Boris, Nana, Aida en Luuk zijn er klaar voor. “Zodra de bladeren van de bomen vallen, begint het toch te kriebelen om in groepsverband te gaan liggen ketsen.”

Orgy Autumn is een fenomeen waar ze allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken. “We hebben ons deze zomer toch een beetje in moeten houden. Een Summer of Love is toch wat anders dan ongebreideld boven op elkaar klimmen en rondzwiepende lichaamsdelen in je mond kunnen stoppen”, verzucht Timon gelukzalig. “Nu Orgy Autumn aangebroken is, kunnen we eindelijk weer massaal losgaan. En met massaal, bedoel ik ook echt massaal”, zegt hij terwijl hij zich bij de zeskoppige groep voegt die ongeduldig op hem staat te wachten.

De groep gaat het er de komende maanden flink van nemen. “Bijkomend voordeel is dat je de kachel een stuk minder hoog hoeft te zetten als je met zoveel bent. Een avond goed stomen en je kan weer minstens een week lang je verwarming op 18 zetten. We kunnen het eigenlijk iedereen aanraden, Orgy Autumn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De jeugd van tegenwoordig waarvoor De Speld tegenwoordig is bedoeld, kunnen heel misschienvan hun grootouders hebben gehoord van de “Summer of Love” (1967 San Francisco). Daarom kunnen de twintigers Kayleigh, Timon, Sanne, Boris, Nana, Aida en Luuk (wie zijn dat) daar geen enkel gevoel bij hebben.

Reageer