Shutterstock / Nils Versemann

Shutterstock / Nils Versemann

Nijlpaardontkenner geplet door nijlpaard

Nijlpaardontkenner Niek Kamps is gisteren naar Diergaarde Blijdorp gegaan om de acteur die zich voor zou doen als nijlpaard te "ontmaskeren". De man beweerde dat "ze dieren verzinnen omdat dat hun businessmodel is", klom over het hek van de dierentuin, kwam dichterbij dan verantwoord is en werd vervolgens doodgedrukt door het zoogdier, dat Dodot heet en twee en een halve ton weegt.

"Leugens, het zijn allemaal leugens", waren de laatste woorden van de nijlpaardontkenner. De familie ontkent overigens dat Kamps is overleden: "Niek is samengesmolten met de zogenaamde nijlpaard en nu is hij zelf dat zogenaamde nijlpaard geworden en werkt hij tegen zijn wil in die grote leugen die dierentuin heet."

Voordat hij in het nijlpaardenverblijf klom wist Kamps de apen door middel van gebarentaal ervan te overtuigen dat de aarde plat is.

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *