allscallie / Deviantart  Ground Picture / Shutterstock

allscallie / Deviantart Ground Picture / Shutterstock

Wie maakt deze MILF nat? Moeder Aarde is slechts 0 km van je verwijderd

‘Ik sta al heel lang droog’, lees je in de bio. Klinkt goed, denk je terwijl je naar rechts swipet. Als je inzoomt op haar foto’s zie je hoe Moeder Aarde je smachtend aan kijkt. De hitte straalt er vanaf. Terwijl je door de foto's scrollt, word je steeds enthousiaster.

Je trekt je stoutste schoenen aan. ‘Ik wil je nat maken’, typ je in de chat. Je twijfelt nog even of dit de juiste aanpak is, subtiel heet anders. Maar gelukkig word je snel verlost. Ze antwoordt dat ze erg houdt van nattigheid. En CO2-reductie. En een flink bos, ‘als je begrijpt wat ik bedoel.’ Je glimlacht. En maar 0 km van je verwijderd. Let’s go.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *