Shutterstock / Hryshchyshen Serhii

Man investeerde tien jaar geleden in fruitbomen en plukt daar nu de vruchten van

Johan Verweij uit Geldermalsen investeerde bijna een decennium terug in fruitbomen. Zijn vrienden verklaarden hem destijds voor gek en zeiden dat hij beter in cryptovaluta kon investeren. Maar deze herfst is het Johan die zijn vrienden uitlacht.

“De tijd is rijp”, constateert de Betuwenaar met een glimlach. “Ik kan nu de vruchten plukken van mijn investering en volgend jaar rond deze tijd weer en het jaar daarop ook, enzovoorts. En dat terwijl mijn vrienden die in crypto investeerden nu allemaal in de rats zitten. Je kan de ironie welhaast proeven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Man boekt nu door het gastekort winsten waar hij een paar jaar geleden niet van had kunnen dromen! Daarom zetten we een cap op de opbrengst: maximaal 18 cent per kg, en de opbrengsten daarvan gaan naar slachtoffers, zoals aandeelhouders van de NAM.

Reageer