NDAB Creativity / Shutterstock

NDAB Creativity / Shutterstock

Ministerie waarschuwt voor risico’s crypto: ‘Wordt er saaie zak van die over niks anders praat’

Het ministerie van Financiën wil met een nieuwe campagne jongeren waarschuwen voor de gevaren van cryptomunten. “Mensen die in crypto investeren worden meestal ontzettend saaie zakken die over niks anders praten”, zegt een woordvoerder van het ministerie. “Jongeren moeten dat weten, zodat ze niet in die valkuil lopen.”

“Voor je het weet neem je nep-video’s op op Bali om mensen te vertellen dat ze moeten HODLN of praat je op familieverjaardagen alleen nog maar over hoe belangrijk de blockchain is”, zegt de woordvoerder verder. “Mensen zijn voor minder al hun vrienden kwijtgeraakt – we vinden het belangrijk dat jongeren dat weten voor ze in crypto investeren. We zeggen enkel: denk aan je tante die Herbalife of Tupperware probeert te slijten aan vrienden en familie. Als je in crypto stapt, begin je daar steeds meer op te lijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het fotomodel met een door veel te veel verf en botox opgepimpt (zo heet dat toch tegenwoordig?) smoel zit te denken wanneer die zwammende lul naast haar eindelijk eens in zijn bed uitnodigt.

Reageer
gravatar

Ik heb ook begrepen dat HOY-worsten nu via Blokchain verstuurd worden. De smaak wordt dan wel wat minder, maar die was toch al niet zo best.