Pro Shots / Niels Boersema

Pro Shots / Niels Boersema

Yilmaz zet Yilmaz de deur uit na rampzalige seizoensstart Fortuna

Fortuna Sittard kan al na vijf speelronden op zoek naar een nieuwe spits. De Turkse aanvaller Burak Yilmaz is door mede-eigenaar Burak Yilmaz op straat gezet nadat de club nul punten haalde uit de eerste vijf wedstrijden.

“Het is pijnlijk om zo vroeg in het seizoen al zo’n beslissing te moeten nemen”, verklaart Fortuna-voorzitter Burak Yilmaz. “Yilmaz heeft aangetoond een prima spits te zijn, maar helaas zien we voor nu onvoldoende progressie om met elkaar verder te gaan.”

Ook trainer Burak Yilmaz staat achter de beslissing van het bestuur. “Yilmaz bemoeide zich met de tactiek, met de opstelling en zelfs met de lunches in de kantine. Volgens mij moet een spits zich gewoon bezig houden met doelpunten maken.”

Spits Yilmaz was helaas niet bereikbaar voor commentaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *