Anita van den broek / shutterstock

Anita van den broek / shutterstock

Asociaal: vrouw op festival zit te pissen in snuifcabine

Wat is dit nou? Een groep vrienden kon de verontwaardiging bijna niet bedwingen zodra ze ontdekken dat er iemand zit te pissen in de snuifcabine. Dat vertelt de groep aan de nachtreporter.

“We stonden met z’n vieren netjes in de rij voor de snuifcabine, gewoon onze beurt af te wachten, toen we ineens een heel vreemd geluid vanachter de deur hoorden. We dachten eerst nog dat het misschien een sleutelbos was die viel, of dat het een slok bier was om wat weg te spoelen, maar het geklater bleef gewoon aan.”

De groep heeft vervolgens voorzichtig op de deur geklopt. “We hadden zoiets van ja, hallo, wij staan hier met z’n vieren, en jij zit hier gewoon te pissen??” De vrouw die had zitten plassen had met een rood hoofd open gedaan en sorry gemompeld terwijl ze langs de groep sprintte.

“We hebben nog bijna de beveiliging erbij geroepen, zo boos waren we, zo asociaaal vonden we het. Dat doe je toe toch niet! Maar ja we wilden ook weer niet te erg snitchen, dus we hebben het er voor nu bij gelaten.”

In de snuifcabine trof de groep overigens iets aan wat nog veel gruwelijker was. “Iemand had daar kennelijk eerder die dag gewoon zitten schijten”, zegt iemand van de groep. “Walgelijke aso’s! Jij nog een puntje?”

De nachtreporter doet voor Salmari verslag van het meest betrouwbare nachtnieuws. Salmari helpt jou de nacht door. Volg @salmari.beyondthedark op Instagram en vind je weg naar het zwarte goud. Geen 18, geen alcohol.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *