Shutterstock / StudioSpeld

Shutterstock / StudioSpeld

Joep fietst drie kwartier naar de fysio om te horen dat ie rust moet nemen

Voor de 32-jarige Joep uit Oldenzaal is de seizoensvoorbereiding van zijn voetbalteam uit de zesde onderklasse allesbehalve vlekkeloos begonnen. Op de eerste training schoot het bij de ongelukkige Joep al na een kwartiertje vol in z’n hamstring. Dus zat er niets anders op dan drie kwartier fietsen naar zijn fysio, voor een professioneel advies over zijn blessure.

Na vijf minuten is zijn fysio er al uit: “Rust nemen, zoveel mogelijk rust nemen.” Joep hoort het aan terwijl hij nog uit zit te hijgen van zijn fietstocht. “Die hamstring is helemaal opgerekt. Iedere lichte inspanning is er nu een te veel”, vervolgt zijn fysio. “Verder nog iets waarbij ik kan helpen?” Joep heeft de indruk dat zijn fysio geen elektrische fietsen verkoopt of bijverdient als Uber-chauffeur, dus hij laat het maar voor wat het is.

“Nee hoor, bedankt hè. Ik ga gewoon rust nemen, over de dijk naar huis fietsen in mijn vastgeroeste vijfde versnelling en na de winterstop weer aanhaken.”

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Voor goede fysiotherapie hoef jij de deur niet uit; App de Fysio van Just is jouw online fysio. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *