Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Met deze 5 soorten oogschaduw sluit jij het mooist je ogen voor de asielcrisis

Wel tenten of geen tenten? Kleinschalige opvang of stadions vol stapelbedden? Met de juiste oogschaduw sluit jij je ogen het mooist voor de asielcrisis.

Smokey
Kies je voor smokey dan zit er een hele dikke klodder make-up op je ogen die niet alleen jou, maar ook anderen afleidt van het feit dat er nog altijd honderden mensen buiten slapen en er een drie maanden oude baby overleden is.

Glitter
Het voordeel van glitter is dat het alles verblindt. Fantastisch als je even genoeg hebt van de schrijnende beelden op je tijdlijn en je doodmoe wordt van het jarenlange wanbeleid van incapabele politici.

Liquid
Deze vloeibare eyeshadow blijft na het zetten stug zitten. Zelfs in het water zal deze make-up niet verplaatsen, net als alle asielzoekers die geen kant op kunnen.

Nude
Nude oogschaduw geeft jou de perfecte natuurlijke look waarmee je niet opmerkt hoe onmenselijk de omstandigheden in de AZC’s zijn. Anderen zien nauwelijks dat je make-up draagt en jij ziet nauwelijks dat Ter Apel het nieuwe Moria is.

Metallic
Kies je voor metallic dan zeg je: ik wil de crisis wel zien, maar er zit een plak glow boven m’n ogen die dat onmogelijk maakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *