NOS

NOS

Hoekstra vertrekt voortijdig bij debat om in Tubbergen te pleiten tegen asielzoekerscentrum

'Het spijt mij zeer, maar mijn plicht als CDA-leider roept'

Wopke Hoekstra is dinsdagavond, terwijl het debat over zijn interview nog gaande was, vertrokken uit de Tweede Kamer. De minister van Buitenlandse Zaken moest dringend naar Tubbergen om daar te pleiten tegen een asielzoekerscentrum in een hotel.

“Het spijt mij zeer, maar mijn plicht als CDA-leider roept”, zei de minister tegen de Kamerleden, die nog de nodige vragen hadden over de bom die hij onder het stikstofbeleid heeft gelegd. “Staatssecretaris Van der Burg is as we speak in Tubbergen om uitleg te geven over de opvanglocatie, en ik kan helaas niet op twee plaatsen tegelijk zijn. Ik hoop op uw begrip.”

Hoekstra benadrukt dat hij het kabinetsbesluit om het hotel in Tubbergen aan te wijzen als opvanglocatie steunt. "Maar ik wil het niet hebben. Ik begrijp dat dat schuurt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

https://www.frontnieuws.com/het-eindspel-is-nu-in-aantocht-radioactieve-lek-in-oekrainse-kerncentrale-zal-artikel-5-van-de-navo-in-werking-stellen/

Rusland heeft herhaaldelijk en in het openbaar de beschieting van de centrale veroordeeld, en heeft herhaaldelijk en in het openbaar gewaarschuwd voor een stralingsramp als Oekraïne blijft vuren op de centrale.
Rusland heeft deze kwestie bij de VN-Veiligheidsraad aangekaart, en Rusland heeft de Internationale Organisatie voor Atoomenergie (IAEA) gevraagd onmiddellijk naar de centrale te komen om zelf te zien wie er nu eigenlijk op de centrale vuurt.

Reageer
gravatar

EU

Toch klopt dit ook niet helemaal want het is Oekraïne waar de aanvallen waarschijnlijk vandaan komen.

Dit soort organisaties is van a tot z geïnfiltreerd door Arabieren van de International school for Humanities van de Universiteit van Amsterdam.

Evenmin als Zeeuwse mosselen uit Zeeland komen zijn deze Nederlanders Nederlanders.

Politiek. Avaaz.
Avaaz is Perzisch (Iran) en in eerste plaats multicultureel georiënteerd, dat is het enige facet dat ze eruit halen links en rechts.

https://secure.avaaz.org/campaign/en/un_ban_attacks_loc/?cxRFXjb

This is insane – a huge nuclear site in Ukraine is under attack from rockets and shells! And here’s the really crazy thing. Bombing a nuclear plant isn’t explicitly banned under international law! UN nuclear negotiators are meeting right now – and in days they could make a crucial decision to protect nuclear sites worldwide from attack. Add your name to demand they act!

Dear friends,
We could be close to a terrifying nuclear catastrophe.

Russian invaders shelled a massive power plant housing six nuclear reactors in Ukraine – and the fighting’s getting more intense.

Reageer
gravatar

Onderweg heeft hij nog wat asbest gestrooid in diverse voedselbanken om A) de achterban te paaien en B) de koopkracht van de minima nog verder te ondermijnen.

Reageer
gravatar

Met pijn in het hart bedeeld ik Tudderbergen deze hoop stront toe. Het voelt als een nederlaag, maar ik ben dan ook een geboren verliezer. Ik had natuurlijk ook mijn eigen woonplaats aan kunnen wijzen, maar met pijn in het hart doe ik dat toch maar niet.

Reageer