Roman Samborskyi / Shutterstock

Roman Samborskyi / Shutterstock

Bekende TikTokker brengt documentaire uit van 2 minuten

Een internationaal bekende TikTokker met miljoenen volgers heeft een documentaire van twee minuten uitgebracht. Dat maakt hij zojuist bekend via een post op zijn account. Hierin legt hij in vijftien seconden uit wat we allemaal kunnen verwachten van de docu.

“Het is een project waar ik de afgelopen twee dagen dag en nacht aan gewerkt heb om het op tijd af te krijgen, maar dat is ook te zien in het eindresultaat”, legt hij uit in de video. “De documentaire is eigenlijk een compleet overzicht van hoe ik vanaf kleine jonge geboren werd tot wie ik nu ben. Een afspiegeling van mezelf zeg maar. Niks ontbreekt er eigenlijk. Volgens mij noemen andere mensen dit een biografie. Link in biografie zullen we dan maar zeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *