Shutterstock / Saolab Press

Shutterstock / Saolab Press

Laporta vindt dat De Jong veel te veel verdient voor iemand die zo weinig speelt

Frenkie de Jong verdient veel te veel voor iemand die zó weinig speelt. Dat vindt voorzitter Laporta van Barcelona. Frenkie speelde dit weekend slechts een half uurtje. “We doen er alles aan om een financieel gezonde club te zijn en te blijven, dan kunnen we het ons niet veroorloven om miljoenen te betalen voor bankzitters.”

Barcelona geeft De Jong twee keuzes: óf salaris inleveren, óf meer gaan spelen. Tot die tijd vindt Laporta dat de middenvelder beter een beetje kan dimmen. “Laat hem eerst maar eens een hele wedstrijd op het veld staan, dan praten we verder. Frenkie heeft een wel erg grote bek voor iemand die bij de nummer 8 van Spanje speelt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De uiterst fatsoenlijke en correcte voorzitter heeft hierin met zijn (ook altijd door mij en nieuwsfront.com gebruikte) logica volkomen gelijk. Eindelijk eens iemand die zegt waar het op staat!

Reageer