Twitter / Nancy Pelosi

Nancy Pelosi brengt omstreden bezoek aan Simon

Nancy Pelosi heeft een bezoek gebracht aan Simon. De voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden is niet onder de indruk van de dreigende taal die Nick de afgelopen weken heeft uitgeslagen.

Nick beschouwt Simon als een afvallig element van Nick & Simon. Hij was daarom fel gekant tegen een bezoek van een hoge Amerikaanse functionaris. Pelosi vindt het echter belangrijk om haar steun voor de solocarrière van Simon te laten zien.

Deskundigen stellen dat Pelosi met vuur speelt. “Ze heeft niks bij Simon te zoeken”, zegt hoogleraar Rob de Wijk. “Nick heeft al gedreigd met muzikale oefeningen. Dit kan echt heel lelijk worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *