Shutterstock/Studio Speld

Shutterstock/Studio Speld

Fysio kan helaas niks doen tegen houding van mega-arrogante Amanda

De fysio in Naaldwijk kan helaas niks doen tegen de houding van een mega arrogante patiënt genaamd Amanda. Dat is de conclusie na een uitgebreid consult deze ochtend. Ze wordt momenteel doorverwezen naar een opvoedcursus.

Amanda kampt al jaren met een houding die het dagelijks leven niet altijd makkelijker voor haar maakt. “Ik moet bekennen dat ik dit in twintig jaar nog niet heb meegemaakt”, aldus de fysiotherapeut in kwestie. “Dit los je niet op met het meegeven van een aantal oefeningen voor thuis.” Amanda hoort het aan met rollende ogen. “Weet je wel wie ik ben!?” foetert ze.

Tien minuten later is Amanda de praktijk uitgestormd en heeft de fysio iemand voor zich met drie nekwervels die uitsteken. “Ah kijk, hier kan ik wat mee”, reageert hij opgelucht.

Just is je zorgverzekering zonder gedoe. Just biedt een oplossing als je snel een fysio nodig hebt; zorgapps in je broekzak. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *