Shutterstock / clownbusiness

Shutterstock / clownbusiness

Stilgevallen eerste date nieuw leven ingeblazen door vraag: ‘heb je broers of zussen?

Romantiek bestaat nog, zo werd maar weer bewezen tijdens de eerste date van de 22-jarige Jorrit en 23-jarige Krista. Waar elk ander persoon het allang had opgegeven, wist Jorrit zich bij zijn stilgevallen date te herpakken met een vraag zó persoonlijk en interessant, dat er niets anders dan een lang, diepgaand gesprek uit zal ontstaan.

Na verscheidene ‘dusss….’ en ‘zitten we dan he?’, heeft geen van beide afgelopen vijf minuten iets gezegd. Plots gaat Jorrit rechtop zitten, schraapt zijn keel, en zegt: “Heb je eigenlijk broers of zussen?” “Ja, een zus”, antwoordt zijn date. “Leuk”, zegt hij. “Jij?”, vraagt Krista. “Nee”, zegt Jorrit. Vanaf dat moment spatten de vonken er vanaf.

Zoals verwacht verloopt na deze vraag ook de rest van de date op rolletjes. “Waar kom je vandaan?”, vraagt hij drie minuten later. “Amsterdam”, zegt zijn date. “Oh, ken je Dirk?” “Nee.”

“Leuke tent dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *