Shutterstock / Nuchylee

Shutterstock / Nuchylee

Instagram zet gigantische stap terug en voegt optie voor ‘krabbels’ toe

Na de oproep om Instagram minder op TikTok te laten lijken, heeft het sociale medium besloten een wel heel grote stap terug te doen: gebruikers kunnen nu ‘krabbels’ achterlaten op profielen van mensen die zij volgen.

CEO Adam Mosseri laat in een krabbel met zes dansende bananen weten het platform op deze manier zo min mogelijk op TikTok te laten lijken. “Als je kijkt naar de geschiedenis van sociale media en zoekt naar succesvolle formules die heel erg ver afstaan van TikTok, dan kom je hierop uit. Maar ook op leuke dingetjes als buzzers en MySpace, ik sluit niet uit dat dat ook functionaliteiten zijn waar we in de toekomst nog naar gaan kijken.”

Ondanks zijn enthousiasme lijkt de nieuwe aanpassing nu al niet bij iedereen in de smaak te vallen. Zo heeft Kylie Jenner geweigerd respect te geven op de krabbel van Mosseri: “Stop trying to be Hyves.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *