Shutterstock / Ostanina Anna

Shutterstock / Ostanina Anna

Vrouw wil op gezonde manier 24 kilo afvallen in 1 dag

Het is vakantietijd! En dat betekent natuurlijk dat de bikini’s en badkleding weer uit de kast getrokken worden. Ook de 23-jarige Ellie is van plan om de hele zomer in haar bikini te gaan bakken onder de Spaanse zon. Maar voordat het zo ver is, wil ze graag op een gezonde manier 24 kilo afvallen in één dag.

“Afvallen moet je op een verantwoorde manier aanpakken, anders kan het echt flink misgaan.” Ellie wijst naar haar buik. “Hier mag wel zo’n 14 kilo vanaf. Verder kan er van mijn onderkin ook wel zo’n 7 kilo af en dan heb ik het nog niet eens over mijn onderarmen gehad.” Ellie kijkt strijdlustig. “Ik heb net gegoogled en ik zag wat dingen voorbij komen over een waterdieet, waarbij je alleen maar water en ijsblokjes eet. Dus als ik daar nou mee begin en tegelijkertijd een triathlon voltooi, dan gaat het wel lukken. Ik heb tenslotte nog een hele dag.”

“Wat ik wel echt belangrijk vind aan dit proces, is dat het echt op een gezonde manier gebeurt. Ik heb maar een lichaam. En maar één dag. Dus daar wil ik goed voor zorgen”, vertelt Ellie terwijl ze op een ijsblokje zuigt.

Voor verdere tips kunnen we helaas niet bij Ellie terecht, aangezien ze zojuist is flauwgevallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *