1Veertje - Wikicommons/ John Arehart / Paradise studio - Shutterstock / Studio Speld

1Veertje - Wikicommons/ John Arehart / Paradise studio - Shutterstock / Studio Speld

Bebloede CEO Netflix met machete in zijn hand belooft spannende nieuwe True Crime serie

De met bloed doordrenkte CEO van Netflix Reed Hastings heeft vandaag een spannende aankondiging gedaan. Met een machete in zijn hand belooft hij de abonnees van het streamingplatform dat er weer een bijzondere True Crime-serie aan zit te komen.

“Als ik jullie was zou ik nog even abonnee blijven van Netflix”, zegt Hastings via een opgenomen video vanuit een slecht belichte kelder. Hij schuift wat zware hoekige vuilniszakken over de grond naar de deur. “Ik heb vernomen dat er een gruwelijke, maar écht gebeurde, docuserie aan zit te komen. Die ga je willen zien.”

Met een brede glimlach, likt Hastings rillend het donkerrode bloed van de machete. “Mijn tip? Hou je abonnement en vertel anderen om ook lid te worden. We hebben ook Stranger Things.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *