Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Oververhit? @Jes_si_ca belooft je ‘nat te maken’

Met het zweet parelend op zijn voorhoofd kijkt Tom naar zijn Instagram. Ene Jes_si_ca belooft hem nat te maken. “Wat aardig”, mompelt de 64-jarige terwijl hij op met een bezweet vingertje op haar profiel klikt.

“Ik ben net nieuw op Instagram en voel me gelijk helemaal welkom”, zegt Tom. “Wat een warm bad. Op Facebook moest ik eerst allemaal mensen van mijn basisschool en werk toevoegen, maar dit platform is duidelijk een stuk gebruiksvriendelijker.” Tom wist het zweet uit zijn ogen. “Hoe weet Jessica nou dat ik precies vandaag wel wat verkoeling kan gebruiken?"

"Het zal wel iets met de algoritmes zijn, daar heb ik laatst iets over gelezen in de Groene Amsterdammer. Achter de schermen zitten dus allerlei technieken waardoor die ritmes zich helemaal op jou als gebruiker aanpassen. Nou, dat blijkt wel. Handig hoor. Eens even kijken hoe laat Jessica hier kan zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *