savageultralight / Shutterstock

savageultralight / Shutterstock

Liveblog: de ongelofelijke kutdag van Marthe

Marthe (28) beleeft vandaag een ongelofelijke kutdag. In dit liveblog blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom de verschrikkelijke dag waar voor haar geen einde aan lijkt te komen.

06.21: Marthe had vandaag pas om 08.30 op hoeven staan, maar vanwege de flinterdunne muren en haar buurman die kennelijk nu al zijn hele gezin de auto in jaagt om op weg naar Frankrijk op tijd in de file te kunnen staan, is ze al wakker.

08.33: Ondanks dat ze al ruim twee uur geleden wakker werd, heeft Marthe besloten om in bed te blijven liggen. Eenmaal in de keuken ontdekt ze dat zowel de havermout als het brood op is. Het is nog onduidelijk wat de implicaties zijn voor de rest van haar dag.

09.27: Vóór Marthe op het station wandelt een goedlachse, blonde man die een selfie lijkt te maken. Ze fleurt er zowaar een beetje van op.

09.29: Marthe heeft de trein gemist én de blonde man bleek Bas Smit te zijn. Dubbele tegenvaller.

12.11: Na ongeveer tweeënhalf uur zonder noemenswaardige tegenslagen volgt een nieuwe klap voor Marthe: haar afspraak in Eindhoven gaat niet door, ziet ze als ze net uit de intercity stapt. “Shit! Ik ben wat verkouden en heb nu een negatieve zelftest. Zullen we even verplaatsen? Je was niet al onderweg toch?”, appt haar oud-collega Mark. Marthe is voor niets van Almere naar Eindhoven gereisd.

12:12: Marthe beseft weer dat ze in Almere woont.

13:01: Saai broodje van de Bakker Bart in Winkelcentrum Woensel valt zoals gewoonlijk tegen. De ongelofelijke kutdag begint langzaam vorm te krijgen.

17:34: Marthe is inmiddels naar de sportschool gesneld om toch nog iets nuttigs te doen vandaag. Ze heeft pech: het is leg day. Ze heeft ooit uit principe gezworen leg day nooit te skippen. Dit betekent wel dat ze minstens twintig minuten extra in de troosteloze Basic-Fit moet verblijven.

19:10: Experts maken zich inmiddels zorgen over de kutdag van Marthe, die net een geparkeerde elektrische fiets heeft uitgescholden met een poké bowl onder haar arm. De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

20.22: Marthe is inmiddels een illusie armer. De jongen waar ze mee aan het praten was via Tinder heeft haar een One Does Not Simply Walk into Mordor-gifje gestuurd. Een enorme afknapper voor Marthe, die zich genoodzaakt ziet om de match te verbreken.

21:37: Het is wéér mannenavond op RTL7.

23.09: Marthe heeft besloten om vroeg naar bed te gaan om sneller een einde te maken aan deze ongelofelijke kutdag, maar vanwege de hitte in haar slaapkamer lukt het haar niet om in slaap te vallen. Wij sluiten dit liveblog voor vandaag. Bedankt voor het volgen!

Steun De Speld. Word Vage Kennis. Vage Kennissen krijgen naast een welkomstcadeau naar keuze, ook elke week een exclusief artikel toegestuurd. En steun je de redactie bij het maken van artikelen, video’s en meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar de lul heeft van het geld, dat hij zogenaamd met “hard” werken heeft verdiend, uiteraard geen cent over voor de Oekraïne.