Shutterstock / Artazum

Shutterstock / Artazum

Netflix kondigt prequel Stranger Things aan: Normal Things

Na het succesvol afsluiten van seizoen 4 van de hitserie Stranger Things kondigt producent Netflix vast een prequel aan: Normal Things.

“Natuurlijk komt er nog een seizoen 5 van Stranger Things, maar voor de echte fans van de Things kunnen we vast vertellen dat we de origin story ervan gaan vertellen. En zoals de naam al zegt waren de Things eigenlijk behoorlijk normaal voor ze Stranger werden. Dat is leuk, want zo krijg je een heel andere kijk op de Things.”

Hoe normal de things straks zijn willen de makers van de show nog niet precies verklappen, maar een ding willen ze nog wel kwijt: “Het wordt absoluut een van de normaalste dingen die je van je leven hebt gezien!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *