Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

Schiphol mag uitbreiden om alle verloren bagage te herbergen

Schiphol mag toch uitbreiden. Eigenlijk was de afspraak dat de luchthaven niet verder meer zo mogen groeien, maar het kabinet heeft besloten die beperking los te laten om Schiphol alle verloren bagage te laten herbergen.

“Rolkoffers, sporttassen, ouderwetse valiezen, we hebben ze allemaal in enorme stapels liggen”, zegt voorzitter van Schiphol Dick Benschop. “Schiphol is een van de grootste verzamelpunten van verloren bagage in Europa, en daar mogen we in dit bescheiden Nederland best trots op zijn. En bij zulke grote stapels verloren bagage hoort nou eenmaal een grote luchthaven.”

Mocht zelfs een uitgebreid Schiphol te klein zijn om alle bagage te herbergen, dan zullen de overige koffers in Lelystad en in zee worden ondergebracht.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens de laatste berekeningen neemt de stikstofuitstoot af als Schiphol uitbreidt. Bovendien kunnen we dan extra snel Ter Apel vullen!
Iemand nog ‘n commissariaat?

Reageer