B Brown & Jarretera / Shutterstock

B Brown & Jarretera / Shutterstock

Albert Heijn: ‘Gelukkig hadden we nog genoeg moestuintjes liggen’

Na een volledige dag van blokkades bij distributiecentra zijn bij veel supermarkten de schappen leeg. Zo niet bij Albert Heijn, dat aangeeft altijd nog wat moestuintjes achter de hand te houden voor noodgevallen.

“Ja gelukkig maar”, geeft bedrijfsleider Govert Villafuerte van een filiaal in Barendrecht aan. “We hebben veel schappen gewoon kunnen aanvullen met groenten uit eigen tuin. Dus je kunt gewoon bij ons terecht voor je paprikaatjes en tomaatjes. Helaas moeten klanten nog wel even wachten op de courgettes, want die heeft vakkenvuller Judith pas net water gegeven.”

Ook voor de volgende dagen verwacht Govert geen problemen. “Oh nee hoor, er is echt nog zat, we  houden altijd rekening met het ergste. Zoals wij hier altijd zeggen: zonder Albert Heijn moestuintjes geen eten!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil er wel reclame voor maken als jullie dat willen? Mijn bushokjes zijn beroemd en berucht voor hun geweldige reclame uitingen.

Doe daar iets mee als jullie meer willen zijn dan alleen maar die kleine kruidenier.

Reageer