Stanley Gontha / Pro Shots

Stanley Gontha / Pro Shots

Dit zijn ze: de lekkerste spelersmannen op de tribune van het EK deze zomer

Het EK staat voor de deur, en niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten valt er genoeg te genieten. Want achter elke voetbalster staat natuurlijk een sterke man. Aan welke HABs (Husbands and Boyfriends) op de tribune kunnen we ons deze zomer verlekkeren?

Patrick Platins
Wie zegt dat spelersmannen alleen maar thuis zitten te wachten tot hun vrouw klaar is met voetballen? Patrick Platins – de partner van Oranje Leeuwin Dominique Janssen – is een bezig bijtje dat zelf bij onder meer Arminia Bielefeld en VFL Wolfsburg speelde. Bij die laatste club maakt hij zich nu nuttig als keeperstrainer. Maar belangrijker nog: deze blonde mooiboy steelt de show op de tribune! En je weet wat ze zeggen over mannen met grote handen: die kunnen goed keepen.

Jack O'Connell
Alex Greenwood is een belangrijke speelster bij het Engelse elftal en voetbalt daarnaast bij Manchester City. Wat niet veel mensen weten is dat haar vriend Jack O'Connell af en toe ook tegen een balletje trapt, bij Sheffield United in Engeland. De afgetrainde lad kampt met een knieblessure en heeft daardoor genoeg tijd om zijn geliefde aan te moedigen. En dat vinden wij helemaal niet erg!

Benjamin van Leer
Aanvaller Lieke Martens heeft een echte hunk aan de haak geslagen. Van Leer is zelf niet vies van een potje voetbal en is zo nu en dan te spotten als keeper. Deze zomer is Van Leer transfervrij, dus is het nog een verrassing welke club deze hottie op zal pikken. Naast zijn carrière in de voetballerij is Van Leer ook een echte businessman. Zo heeft hij ‘Happy Taste’ opgericht, zijn eigen bedrijf waar hij gezonde en betaalbare maaltijden aanbiedt. Een man met visie. Een echte ‘keeper’ indeed als je het ons vraagt!

Moisés Trillo Lopez
Ha-llo daar, of moeten we zeggen: ho-la ahí! Moisés Trillo Lopez is een Spaanse hunk én de vriend van verdediger Laia Aleixandri. De breedgeschouderde Moisés schijnt zelf ook iets te doen in de voetbalwereld, maar wat precies kan ons niet zoveel schelen. We hopen dat ze in Engeland een badmeester op de tribune zetten, want wij verdrinken in die ogen.

Lukas Dotzler
Deze Duitse snack is het vriendje van niemand minder dan Sara Däbritz. De blonde, gespierde Lukas is te zien op de tribune bij bijna elke wedstrijd die Sara speelt, we hopen daarom dat we tijdens het EK nog meer kunnen genieten van deze German God. Daarnaast is het ons ook niet ontgaan dat Dotzler zelf ook actief is in de wereld van het voetbal, maar wat ons vooral bezighoudt, zijn z’n gespierde kuiten en die hemelblauwe ogen. Gefeliciteerd Sara!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *