Speld Studio

Speld Studio

Onhandig: man met dubbele agenda kampt met administratieve problemen

De discussie over of het hebben van een dubbele agenda fijn of niet fijn is blijft nog altijd doorgaan. Sommige mensen geven aan het prettig te vinden dubbel veel dagen nodig te hebben voor hun bezigheden, zo niet de 29-jarige Ben uit Haarlem. Sinds hij is gaan werken met een dubbele agenda kampt hij met enorme administratieve problemen.

“Je moet het zo zien: als je een dubbele agenda hebt, heb je als het ware veertien dagen in een week nodig. Ik zie nu bijvoorbeeld dat ik op de tweede woensdag van deze week een lunchafspraak heb, maar dan moet ik ook gewoon werken. Het is niet vol te houden, die dubbele agenda.”

“Soms vraag ik aan iemand: ‘heb je tijd om op de zevende woensdag van augustus af te spreken?’ Dan word ik aangekeken alsof ik gek ben. Mensen zonder dubbele agenda kunnen zich niet voorstellen hoe je leven eruit ziet mét dubbele agenda.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb begrepen, dat de OK Stewardessen HOY worsten uitserveren. Let dus op of er wel genoeg kotszakjes aanwezig zijn.