Studio Speld

Studio Speld

Dreumes krijgt e-loopfiets voor haar verjaardag

Voor de verjaardag van Marin (2) hebben haar ouders een wel heel speciaal cadeau: een e-loopfiets. “Nu kan ze eindelijk ook iedereen zich helemaal de pleuris laten schrikken als ze voorbijloopfietst.”

“Als Marin bij een van ons achterop zat, dan zag ze altijd hoe wij al die kneuzen op hun gewone fietsen keihard achter ons lieten. Nu ze twee is, werd het hoog tijd dat ze daar zelf ook aan mee kan doen”, zegt de moeder van de dreumes tevreden. “We hebben gekozen voor een lichtgewicht loopfiets met aluminium frame en een batterij die langer meegaat dan dat zij er op past.”

De vader van de dreumes kijkt vertederd hoe de 2-jarige een vrouw op een rollator de pas afsnijdt bij een zebrapad. “Het mooie aan deze e-loopfiets is dat je bijna niet ziet dat hij elektrisch is. Maar hij maakt wel van die coole geluidjes als mensen er aan zitten of als je ergens tegenop botst. Dat is ook wel handig voor als Marin in huis e-loopfietst. Je hoort het gelijk wanneer ze de servieskast door midden loopt.”

“Laatst had Marin haar e-loopfiets mee naar de opvang, moesten er tien kinderen naar het ziekenhuis omdat ze Marin ‘niet aan hadden zien komen’. Ja, doe dan ook een helm op, als er iemand in de buurt is met een e-loopfiets, denk ik dan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *